Tikroji tiesa tarp Jeffery Dahmerio ir Danielio Ciczeko mirties prieastis

Jeffery Dahmeris yra amerikietis serijinis udikas ir seksualinis nusikaltlis, 17 m. vasario 1992 d. nuteistas penkiolikai kalti iki gyvos galvos. Dahmeras, kuris 1978 m. buvo nuteistas 16-ja laisvs atmimo bausme u papildomos mogudysts Ohajo valstijoje, gavo eiolikt bausm 17 m. vasario 1992 d. Dahmeris, kuris buvo energingas ir laimingas vaikas, susilpnjo po dvigubos ivaros. operacijos

Jeffery Dahmeris yra amerikietis serijinis žudikas ir seksualinis nusikaltėlis, 17 m. vasario 1992 d. nuteistas penkiolikai kalėti iki gyvos galvos. Dahmeras, kuris 1978 m. buvo nuteistas 16-ąja laisvės atėmimo bausme už papildomos žmogžudystės Ohajo valstijoje, gavo šešioliktą bausmę 17 m. vasario 1992 d. Dahmeris, kuris buvo „energingas“ ir „laimingas vaikas“, susilpnėjo po dvigubos išvaržos. operacijos prieš pat savo ketvirtąjį gimtadienį.

Jeffery atrodė patraukli Danielio Ciczeko laidotuvių nuotrauka. Tada jis nusprendė eiti į laidotuves ir miegoti bei mylėtis su savo kapu. Jeffery tvirtino, kad Danielis jam atrodė patrauklus ir jautė, kad Danielio lavonas vis dar šviežias. Džefris norėjo su juo mylėtis.

Kas atsitiko tarp Jeffery Dahmerio ir Danielio Ciczeko

Dahmeris bandė ekshumuoti Danielį Ciszeką, bet žemė buvo tokia kieta dėl kovo mėnesio sauso sezono, kad jam būtų buvę neįmanoma ištraukti kūno. Dahmeris pasidavė. Dahmeris pasakė policijai, kad nori tai padaryti, kad ir kas būtų.

Išpažinties metu Jeffery Dahmeris pareiškė: „Manau, kad nužudžiau savo paskutinę auką Danielį Ciczeką“.

Jis buvo kaltas dėl baisaus nusikaltimo, tačiau kai kurie žmonės užjautė, nes manė, kad tokiam poelgiui jį paskatino tragiška praeitis.

Skaitykite taip pat: Breonna Taylor biografija, mirtis, nepaprastoji padėtis ir jos mirties priežastis

Ši byla sukėlė daug diskusijų žiniasklaidoje. Kai kurie žmonės teigė, kad vyras turėtų susilaukti pasigailėjimo dėl savo neramios istorijos, o kiti manė, kad jis nusipelnė griežtos bausmės už savo smurtinį poelgį. Galiausiai teismas jį nuteisė kalėti už grotų.

Kiek metų buvo Jeffery Dahmer?

Jis gimė 1960 m. gegužę ir mirė 28 m. lapkričio 1994 d. Jis buvo serijinis žudikas, įvykdęs kanibalizmą, nekrofiliją ir nuolat išlaikęs kūno dalis.

Faktai apie Jeffery Dahmerį

  • Džefris buvo apibūdintas kaip nedrąsus ir tylus; vėliau mokytojas prisiminė, kad buvo akivaizdūs ankstyvi apleidimo požymiai.
  • Net būdamas jaunas, Dahmeras labai domėjosi negyvais gyvūnais.
  • Būdamas 14 metų jis pradėjo gerti alų, stiprų alkoholį ir vyną dienos šviesoje.
  • Dahmeras pradėjo dažnai lankytis pirtyse 1985 m. pabaigoje. Vėliau jis jas pavadino „atsipalaidavimo zonomis“.
  • Dahmeris 31 m. gegužės 24 d. klube susidūrė su trokštančiu 1991 metų modeliu Tony Hughesu.
  • 23 m. liepos 1991 d. detektyvas Patrickas Kennedy apklausė jį apie jo įvykdytas žmogžudystes. Jis taip pat apžiūrėjo įrodymus savo namuose.

Stebėkite mus ir gaukite momentinių naujinių

ncG1vNJzZmiooqSzt63Lrpxnm5%2BifK3Ajq2fnmWimq6tedOrrK2gXZeytcPEnqVmopWbs6a%2B2GabmqCdmr9urc2dZJ2Znp6yrXnCopqznZtk

 Share!